i.Safe Mobile IS320.1 Classic

Ontdek de i.Safe Mobile IS320.1 Classic, een ATEX-gecertificeerde GSM-telefoon die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in ATEX-zones 1/21. Deze robuuste Ex-telefoon is bij uitstek geschikt voor de petrochemische industrie en kenmerkt zich door zijn compacte formaat en opvallende oranje ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

Ontdek de i.Safe Mobile IS320.1 Classic, een ATEX-gecertificeerde GSM-telefoon die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in ATEX-zones 1/21. Deze robuuste Ex-telefoon is bij uitstek geschikt voor de petrochemische industrie en kenmerkt zich door zijn compacte formaat en opvallende oranje kleur, waardoor het toestel eenvoudig te herkennen en te lokaliseren is.

De IS320.1 Classic draait op het gebruiksvriendelijke Android 4.4-besturingssysteem en is uitgerust met een krachtige Mediatek MT6572M-processor. Hierdoor laden applicaties snel en soepel, wat de efficiëntie en productiviteit op de werkvloer ten goede komt. Het toestel beschikt over een scala aan geavanceerde functies zoals GPS, NFC en een geïntegreerde PTT-knop, die in combinatie met Push-To-Talk-applicaties zorgt voor gestroomlijnde en snelle communicatie tussen collega's.

De i.Safe Mobile IS320.1 Classic biedt een scala aan handige functies, waaronder een helder en duidelijk leesbaar scherm dat zelfs in direct zonlicht goed afleesbaar is. Daarnaast is het toestel voorzien van een ingebouwde zaklamp en een krachtige luidspreker, wat het gebruiksgemak in uitdagende werkomstandigheden verhoogt.

Dankzij de IP68-certificering is de IS320.1 Classic waterdicht, stofdicht en bestand tegen vallen en stoten. Dit maakt het toestel een betrouwbare en duurzame keuze voor professionals die in potentieel gevaarlijke omgevingen werken. Bovendien is het apparaat uitgerust met een krachtige batterij die zorgt voor een lange gebruiksduur zonder tussentijds opladen, waardoor gebruikers altijd verbonden en bereikbaar blijven. De i.Safe Mobile IS320.1 Classic is een betrouwbare en veelzijdige ATEX-gecertificeerde GSM-telefoon die uitstekende prestaties en functionaliteit biedt in veeleisende en potentieel gevaarlijke werkomgevingen. Kies voor de IS320.1 Classic en ervaar de voordelen van een geavanceerd en betrouwbaar communicatiemiddel.

isafe

Geschikt voor ATEX Zones 1/21

ATEX-standaard

II 2G Ex ib IIC T4 Gb
II 2D Ex ib IIIC T135°C Db IP6X

Ex ib IIC T4 Gb
Ex ib IIIC T135°C Db IP6X

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Afmeting en gewicht

Afmeting 140 x 63 x 26 mm
Gewicht 230 g

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 1900 mAh
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja
Vaste PTT toets Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Display type 2,4" Rug Display Glass
Achtergrond verlichting Ja

Camera eigenschappen

Camera achterkant 2 MP AF

Verbinding eigenschappen

Geïntegreerde WiFi Ja
Geïntegreerde Bluetooth Ja
Geïntegreerde GPS Ja
Geïntegreerde NFC Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Netwerk 2G, 3G, Wifi
2G Ja
3G Ja

OS & Processor eigenschappen

Besturingssysteem Android
Besturingssysteem versie 4.4
Processor Mediatek MT6572M

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
ATEX-standaard II 2G Ex ib IIC T4 Gb
II 2D Ex ib IIIC T135°C Db IP6X
ATEX-zone 1/21
IECEx-standaard Ex ib IIC T4 Gb
Ex ib IIIC T135°C Db IP6X
IECEx-zone 1/21

Downloads

Alternatieven