i.Safe Mobile IS120.2

De i.Safe Mobile IS120.2 is een geavanceerde ATEX-gecertificeerde mobiele telefoon, speciaal ontworpen voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen waar veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van essentieel belang zijn. Deze hoogwaardige telefoon is geschikt voor professiona... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De i.Safe Mobile IS120.2 is een geavanceerde ATEX-gecertificeerde mobiele telefoon, speciaal ontworpen voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen waar veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van essentieel belang zijn. Deze hoogwaardige telefoon is geschikt voor professionals die werken in ATEX-zone 2/22 en biedt een breed scala aan geavanceerde functies en technologieën om de productiviteit en efficiëntie op de werkplek te verhogen.

De IS120.2 is een robuuste en duurzame telefoon die bestand is tegen stof, water, vallen en stoten, dankzij zijn IP68-certificering en valbescherming tot 1,8 meter. Hierdoor blijft het apparaat betrouwbaar, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Het speciale ontwerp van de telefoon maakt het mogelijk om deze zowel met als zonder handschoenen te bedienen, wat bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid in industriële omgevingen.

Deze mobiele telefoon is uitgerust met een 2,4-inch kleurendisplay gemaakt van Corning Gorilla Glass en met een resolutie van 240 x 320 pixels, dat zorgt voor een helder en duidelijk beeld, zelfs onder direct zonlicht. De IS120.2 wordt aangedreven door een krachtige Mediatek MT6761D Quad-core 1,8 GHz processor, wat zorgt voor soepele prestaties en snelle reacties.

De IS120.2 biedt uitgebreide connectiviteitsopties, waaronder Bluetooth 5.0, GPS, Wi-Fi 2.4 GHz + 5.0 GHz en NFC, zodat u eenvoudig verbinding kunt maken met andere apparaten en systemen. De krachtige 2200 mAh Li-Ion batterij zorgt ervoor dat u gedurende lange werkdagen kunt vertrouwen op een constante stroomvoorziening. De accu is tevens te vervangen voor een reserve accu mocht u de telefoon voor een extra lange tijd in gebruik moeten nemen.

De i.Safe Mobile IS120.2 is een uitstekende keuze voor professionals in de industriële sector die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame ATEX-gecertificeerde mobiele telefoon zonder te veel functionaliteiten. De robuuste constructie maken deze telefoon perfect voor gebruik in veeleisende omgevingen, terwijl de intuïtieve bediening en connectiviteitsopties zorgen voor een naadloze gebruikerservaring.

isafe

Geschikt voor ATEX Zones 2/22

ATEX-standaard

II 3G Ex ic IIC T4 Gc
II 3D Ex ic IIIC T135°C Dc

Ex ic IIC T4 Gc
Ex ic IIIC T135°C Dc

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Afmeting en gewicht

Afmeting 139.2 x 63.2 x 25.7 mm
Gewicht 214 g

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 2200 mAh
Batterij verwijderbaar Ja

Audio eigenschappen

Interne luidspreker Ja
Externe aansluiting Ja
Vaste PTT toets Ja

Display & Toetsen eigenschappen

Display type 2,4" Corning Gorilla Glass
Achtergrond verlichting Ja

Camera eigenschappen

Verbinding eigenschappen

Geïntegreerde WiFi Ja
Geïntegreerde Bluetooth Ja
Geïntegreerde GPS Ja
Geïntegreerde NFC Ja

Zend & ontvangst eigenschappen

Netwerk 2G, 3G, 4G / LTE, Wifi
2G Ja
3G Ja
4G Ja

OS & Processor eigenschappen

Besturingssysteem Overige
Processor Mediatek MT6761D Quad Core

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
ATEX-standaard II 3G Ex ic IIC T4 Gc
II 3D Ex ic IIIC T135°C Dc
ATEX-zone 2/22
IECEx-standaard Ex ic IIC T4 Gc
Ex ic IIIC T135°C Dc
IECEx-zone 2/22

Downloads

Alternatieven